barfood & tapas

tot 24:00

nacho’s 5.70
uit eigen keuken / salsa / saus van Crème fraîche, knoflook en lente ui

knoflookbrood 5.50
uit de oven / knoflooksaus

landbrood 5.50
kruidenboter / aioli

landbrood fabels 6.50
aioli / fleur de sel / tapenade van olijven / olijfolie extra vierge

kaasblokjes 4.90
jong belegen / saus van grove mosterd

olijven 4.50
bella di cerignola / stevig / zachte smaak

kaasstengels 8.00
8 stuks / met chilisaus

chicken bites 8.00
8 stuks / met chilisaus

oma Bob’s bitterballen 6.50
8 stuks / met saus van grove mosterd

vlammetjes 8.00
8 stuks / met chilisaus

vanalleswat 10 stuks 8.00 / 20 stuks 15.50
bitterballen / mini frikandellen / chicken bites / kaastengels / vlammetjes

ribs 8.00
huisgemarineerde spareribs / knoflooksaus

gamba’s panko 7.50
6 stuks / wasabi mayonaise

krokante tonijn sushi 9.00
6 stuks / sojasaus

barfood & tapas

tot 22:00 uur

ossenhaaspuntjes 8.50
in ketjapsaus

chicken wings bbq style 7.50

kipspiesjes 6.50
6 stuks / yakitori style

bruschetta trio 9.90
2 x gerookte zalm / 2 x carpaccio / 2 x tomatensalsa

bier bites 15.00
chickenwings / ribs / bitterballen

G&T bites 17.50
cocktailtje van garnalen / oester / crostini proscuitto di Parma / crostini tomatensalsa

borrel & co 12.50
kipspiesjes met yakitori / gamba’s panko met wasabi mayonaise / ossenhaaspuntjes in ketjapsaus / crostini’s

kaasplankje 12.90
drie soorten kaas / appelstroop / getoast rozijnenbrood
met probeerglaasje “Graham’s the Tawny Port” 15.90

garnaal pill pill 9.90
kleine gepelde garnalen / pikante knoflook-kruidenolie / stokbrood

charcuterie 12.50
proscuitto di Parma / salami Felino / coppa di Parma / bella di Cerignola olijven

oesters 2.50 p/st
geschaafd ijs / citroen / tabasco

fabels high wine

Reserveer een heerlijke high wine bij fabels. Bestaande uit een proeverij van verschillende wijnen en lekkere hapjes.
vanaf twee personen / graag van te voren reserveren

HIGH WINE: 25.00 p.p
drie glazen wijn (wit, rood en rosé) met heerlijke hapjes.

FABULOUS HIGH WINE 33.50 p.p
de toch al heerlijke high wine van fabels, maar dan starten met een prosecco en tot slot een nagerechtje met een glaasje dessertwijn