starters

Posted on: september 22nd, 2014 by Nicole Vantende No Comments

uiensoep 6.50
klassieke huisgemaakte uiensoep / gegratineerd met kaas

pomodorisoep 5.50
husigemaakt / pesto / stokbrood

vissoep á la fabels 8.50
gevuld met diverse soorten vis, gamba en mossels / crostini

landbrood 6.50
kruidenboter / knoflooksaus

landbrood fabels 8.00
knoflooksaus / fleur de sel / tapenade van olijven / olijfolie extra vierge

fabels visproeverij 15.00
gerookte bawykov zalm / krokante tonijn sushi / cocktailtje van Hollandse garnalen

crostini makreel 12.50
twee crostini XL / gebakken makreel / rucola / limoenmayonaise

champignon roquefort 9.50
met roquefort gevuld / gegratineerd met jong belegen kaas en grana padano / brood

garnaal pill pill 11.50
gepelde gamba’s / pikante knoflook-kruidenolie / stokbrood

gamba’s 11.50
drie stuks / body-peeled / knoflookolie / brood

carpaccio 12.50
rucola / truffelmayonaise / pittenmelange / grana padano