starters

Posted on: september 22nd, 2014 by Nicole Vantende No Comments

uiensoep 6.50
klassieke huisgemaakte uiensoep / gegratineerd met kaas

pomodorisoep 5.50
husigemaakt / pesto / stokbrood

vissoep á la Fabels 9.50
gevuld met diverse soorten vis, gamba’s en mosselen / crostini’s

landbrood 7.00
kruidenboter / knoflooksaus

landbrood Fabels 9.00
knoflooksaus / fleur de sel / tapenade van olijven / olijfolie extra vierge

Fabels visproeverij 15.00
gerookte paling / krokante tonijn sushi / cocktail van rivierkreeftjes

champignon roquefort 9.50
met roquefort gevuld / gegratineerd met jong belegen kaas en grana padano / stokbrood

garnaal pill pill 12.50
gepelde gamba’s / pikante knoflook-kruidenolie / stokbrood

burrata 12.50
burrata / rucola / prosciuto crudo / tomaat / pesto / crostini’s

carpaccio 12.50
carpaccio / rucola / truffelmayonaise / pittenmelange / grana padano

cocktail van rivierkreeftjes  15.00
rivierkreeftjes / gemengde sla / limoenmayonaise / crostini’s