vlees en vis

Posted on: september 23rd, 2014 by Nicole Vantende No Comments

oosterse kip 19.50
gewokte kippendij / mais / ui / taugé / champignons / koriander / oosterse saus

bavette 23.50
van de grill / sjalottenjus

saté van varkenshaas 17.00
van de grill / pindasaus / kroepoek / salade / gefrituurde uitjes

picanha spies 19.50
van de grill / kalfs-picanha / salsa verde

spareribs 22.00
van de grill / met knoflook- of chilisaus / salade

ribeye 26.50
300 gram / van de grill / kruidenboter

tournedos 29.00
220 gram / van de grill / sjalottenjus

tournedos fabels 34.00
220 gram / van de grill / kruidenboter / champignons / zacht gegaard draadjesvlees

surf & turf 36.00
220 gram / tournedos / van de grill / drie gamba’s body-peeled

gebakken zeebaars 21.50
buerre noisette

gamba’s 22.50
zes gemarineerde gamba’s / body-peeled / knoflookolie / salade

alle vlees- en visgerechten worden
geserveerd met friet of gebakken aardappeltjes

sauzen

pepersaus 2.50
kruidenboter 2.50
knoflooksaus (koud) 2.50
sjalottenjus 2.50