vlees en vis

Posted on: september 23rd, 2014 by Nicole Vantende No Comments

oosterse kip 20.50
gewokte kippendij / mais / ui / taugé / champignons / harissa cashewnoten / oosterse saus

bavette 27.50
van de grill / sjalottenjus

saté van varkenshaas 19.50
van de grill / pindasaus / kroepoek / salade / gefrituurde uitjes

picanha steak 24.50
van de grill / kalfs-picanha / salsa verde

spareribs 25.00
van de grill / met knoflook- of chilisaus / salade

ribeye 27.50
300 gram / van de grill / kruidenboter

tournedos 30.00
220 gram / van de grill / sjalottenjus

surf & turf 39.00
220 gram / tournedos / van de grill / drie gamba’s body-peeled

gebakken zeebaars 22.50
buerre noisette

gamba’s 27.00
zes gemarineerde gamba’s / body-peeled / knoflookolie / salade

Fabelsburger 19.50
briochebol / runderburgeer / tomaat / gekarameliseerde rode ui / gemengde sla / augurk / Fabelssaus / bacon / cheddar

alle vlees- en visgerechten worden
geserveerd met friet of gebakken aardappeltjes

sauzen

pepersaus 2.50
kruidenboter 2.50
knoflooksaus (koud) 2.50
sjalottenjus 2.50